Toont alle 7 resultaten

  • Boeuf Stroganoff

    12,50

    Deze luxe verrukkelijke klassieke maaltijd met langzaam gegaard rundvlees in romige saus is van origine Russisch. Er zijn echter inmiddels veel variaties op dit gerecht. Ik stoof het rundvlees traditioneel low en slow in mijn homemade saus met cognac en wijn. Last minute voeg ik in roomboter gebakken champignons toe zodat ze hun bite behouden en breng ik de saus verder op smaak. Ik serveer deze klassieke maaltijd met romige aardappelpuree en een frisse gezonde sidedish!

    Deze maaltijd kan ook met rijst geserveerd worden. Graag aangeven bij de bestelling!

    Ingrediënten:  runderriblappen (duurzaam vlees), worcestershiresaus, aardappel, boter, bloem, olijfolie, peper, zout,  runderfond (bevat selderij), melk, ui, mosterd, cognac, rode wijn, knoflookpoeder, champignons, gerookt paprikapoeder, crème fraîche, verse platte peterselie.

    Allergenen: melk, lactose, gluten, vis, selderij, mosterd, sulfiet.

    Oven: 25-30 minuten op 180 graden met aluminiumfolie.(voorkeur van Maris)

    Magnetron: 2-3 minuten met magnetrondeksel 750W

    ∗ in vriezer nog 2 maanden houdbaar

    Toevoegen aan winkelwagen
  • Cadeaubon

    12,50

    Wil je iemand een origineel cadeau geven?

    Geef een “Jij hoeft vanavond niet te koken!” cadeaubon van etenbijmaris.

    De fysieke cadeaubon wordt binnen 3 dagen bezorgd. Afrekenen bij bezorging ook mogelijk.

     

    Toevoegen aan winkelwagen
  • Kippendijen in een romige witte wijnsaus

    12,25

    Deze maaltijd heeft ook een vegetarische optie! Graag aangeven bij de bestelling.

    Gebakken kippendijen in een heerlijke romige witte wijnsaus met verse bladspinazie, krokante spekjes en vers geraspte Parmezaanse kaas. Alles vers, en dat proef je!Daarbij een aardappelpuree met geroosterde bospeentjes uit de oven en verse tijm.  De saus kan ook zonder kaas. Graag aangeven bij de bestelling. Bij kinderen is deze maaltijd ook favoriet en zo krijgen ze ongemerkt toch lekker veel groenten binnen!

    Ingrediënten:  kippendij (duurzaam vlees), verse bladspinazie, vers geraspte Parmezaanse kaas, peper, zout, boter, ui, knoflook, peterselie, tijm, kippenbouillon, mosterd, slagroom, witte wijn, varkensvlees( duurzaam vlees), aardappelen, verse tijmblaadjes, bospeentjes, melk, kurkuma.

    Allergenen: melk, mosterd, sulfiet.

    Allergenen vegetarische optie:ei, melk, mosterd, lupine, soja, gluten, sulfiet.

    Oven: 20-25 minuten op 180 graden met aluminiumfolie (voorkeur van Maris)

    Magnetron: 3-4 minuten met magnetrondeksel 750W

    ∗ in vriezer nog 2 maanden houdbaar

    Toevoegen aan winkelwagen
  • Gebakken aardappeltjes met komijn

    0,00

    Heerlijke sidedish van in de oven gebakken aardappelen met komijnzaad en verse knoflook.

    Ingrediënten: olijfolie, aardappel, peper, zout, komijnzaad, verse knoflook.

    Allergenen: 

    Oven: 10-15 minuten op 180 graden afgedekt met aluminiumfolie (voorkeur van Maris) Inhoud in ovenbestendig bakje doen alvorens te verwarmen!

    Magnetron: 1-2 minuten op 750W met magnetrondeksel

    in vriezer nog 2 maanden houdbaar.

     

     

    Lees meer
  • Marokkaanse gehaktballetjes in geurige tomatensaus

    12,50

    Deze maaltijd is niet alleen heel lekker maar ook een ware vitaminebom! Marokkaanse gehaktballetjes in een geurige homemade tomatensaus vol specerijen en verse ingrediënten. Het maken van de saus kost veel tijd maar het resultaat is dan ook echt verrukkelijk. De saus bevat rode peper maar is niet pittig. Bij de Marokkaanse gehaktballetjes serveer ik in de oven gebakken aardappelen met komijn en een heerlijke gezonde warme salade van kikkererwten, verse bladspinazie en paprika.

    Dit gerecht serveer ik ook met balletjes van rundvlees indien u niet van lamsvlees houdt. Graag aangeven bij de bestelling!

    Leuk weetje: Saffraan komt van de Saffraankrokus en de stampers worden met de hand geoogst.  De oogst is dus heel arbeidsintensief. Dat maakt het een kostbaar specerij. Daarom wordt Saffraan ook wel het rode goud genoemd.

    Ingrediënten : Saffraan, lamsgehakt of rundergehakt,  feta, verse gember, verse bladpeterselie, uien, rode peper, rode paprika, gemalen komijn, knoflook,  peper, zout,  olijfolie, rode wijn azijn, venkelzaad, tomaten, rode wijn, vers broodkruim, suiker, citroenschil, citroensap, ei, verse munt.

    Allergenen: ei, sulfiet, melk, lactose, gluten.

    Oven: 20-25 minuten op 180 graden met aluminiumfolie

    Magnetron: 2-3 minuten met magnetrondeksel 750W(voorkeur van Maris)

    ∗ in vriezer nog 2 maanden houdbaar

    Lees meer
  • Salade met homemade pickled komkommer

    0,00

    Lekker frisse en gezonde salade met radijs en ingelegde komkommer.

    De ingelegde komkommers maak ik een dag tevoren zodat de smaken goed in de komkommerschijfjes kunnen trekken. De pickled komkommer in de salade  geeft een heerlijke frisse smaak bij de Boeuf Stroganoff!

    Ingrediënten: Gemengde sla, komkommer, azijn, peper, zout,  olijfolie, mosterd, mosterdzaadjes, suiker, radijs, appelazijn.

    Allergenen: mosterd

    Koelkast: In koeling 2 tot 3 dagen houdbaar

     

     

    Toevoegen aan winkelwagen
  • Warme kikkererwtensalade met spinazie

    0,00

    Heerlijke warme sidedish met kikkererwten, verse spinazie en verse rode paprika.Een ware vitaminebom en echt een verrukkelijke warme salade! Deze verrassende sidedish is bij velen inmiddels favoriet en past heel goed bij de Marokkaanse gehaktballetjes.

    Ingrediënten: olijfolie, crème fraîche, kikkererwten, ui, bleekselderij, rode paprika, tomatenpuree, rode peper, paprikapoeder, verse spinazieblad, peper, zout.

    Allergenen: melk, lactose, selderij.

    in vriezer nog 2 maanden houdbaar.

     

     

    Lees meer