Italiaanse runderstoof met Marsala
€12,50
Deze Italiaanse maaltijd zit vol met verse groenten. Het vlees heeft heerlijk lang geprutteld in een mengsel van Marsala en Italiaanse rode wijn. Ik serveer daar een romige gegratineerde polenta bij met mascarpone. Heerlijk Italiaans comfort food en op en top thuis dineren! Deze maaltijd kan ook zaterdagavond nog gegeten worden.
Als sidedish een frisse komkommersalade met olijven. Opmerking: Indien u niet van polenta of kaas houdt kan ik er een heerlijke romige aardappelpuree bij serveren. Graag aangeven bij de bestelling!
Ingrediënten: Rundvlees (duurzaam), ui, knoflook, peper, zout, olijfolie, bleekselderij, wortel, verse tijm, bloem, Marsala, rode wijn, runderfond, tomatenpuree, foelie, boter, ansjovis, verse bladpeterselie.
Allergenen: gluten, selderij, vis, sulfiet.
Oven: 30-35 minuten op 180 graden met aluminiumfolie(voorkeur van Maris)
Magnetron: 2-3 minuten met magnetrondeksel 750W
∗ in vriezer nog 2 maanden houdbaar
Op voorraad
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.